Güzel Günler Bölüm 9 - Rus Ruleti...

 Rus Ruleti

Rus Ruleti'nde iki ihtimal vardır. ya atarsın ya hedef olursun. Mihran ve Selma için bu hedef daha da genişliyor...

  • 2022'nin son gününde kendi halinde bıraktığımız Leylim - Selma kardeşleri bu bölüm büyük bir curcunanın ortasında buluyoruz. Celil'in kendisini ele almasından korkan Leylim'in durgun suyu bulandıracak hareketleri Selma'yı adalet karşısında zor duruma düşürdüğü gibi, ufaklığın velayetini de tehlikeye atıyor. 
  • bu bölüm Selma Leylim'i kontrol amaçlı pedagoga götürecek ve buradan çıkacak sonuca göre Celil'in açtığı velayet davasının seyri netleşecek. tam kafeden çıkıp yola koyulacakları esnada Füsun ile karşılaşan ikili Füsun'u yakında bir noktaya bırakıp doktorun yanına geçeceklerdi, ancak Selma'nın kırmızı fırtınasının motoru buna izin vermedi. ısrar kıyamet gidilen tamircide otomobil tamir edilirken Leylim'in duyduklarından ötürü yaşadığı korku hiç olmayacak işler yapmasına neden olacak, yine küçük Ninja'yı arama faaliyetleri dört koldan gerçekleşecekti!
  • Füsun ve leylim ile arabanın tamirini beklediği esnada Mihran'ın aramasına yanıt veren Selma ona pedagog randevuları olduğunu, güvenilir bulunmazsa Leylim'in elinden gidebileceği konusunda ısrarlı bir konuşma yaparken konuşulanları duyan küçük Ninja arkasına bile bakmadan dükkanı terk etti. biraz uzaklaştıktan sonra hurda bir otomobilin bagajına saklanan Leylim arabanın hareket ettiğini anladığında iş işten çoktan geçmiş, araç hurdalığa götürülmek üzere kurtarıcılar tarafından kamyona yüklenmişti! 
  • bunlar olurken Kıymet ile konuştuğu için olanların farkına çok geç varan Füsun da ilk önce yakın çevrede kızı aradı. olaya dahil olan Selma ile birlikte önce dükkanın etrafını, sonra yakın çevreyi tarayan ikili burada da Leylim'i bulamayınca ortalık bir kere daha yangın yerine döndü! telefonda olup bitenlere kulak misafiri olan Mihran da işi gücü bırakıp yine arama kurtarma ekibine dahil oldu ve yakınlardaki bir dükkanın güvenlik kameralarından çevreyi taramaya girişti. 
  • Leylim'in arabaya binerken ki görüntülerini izleyen ekip Kıymet, Altan ve Atakan'ı da yanlarına alarak aracı çeken kurtarıcının gittiği hurdalığı aramaya koyuldu. bu esnada kalbi ağzında atan zavallı Selma da kalp çarpıntılarıyla kardeşini bulmayı ümit ediyor, başına bir şey gelmemesi için çabalıyordu.  
  • tüm bu karmaşa içinde can havliyle polisi de arayan Selma ekip görevlendirilmesini ve kayıp ilamı verilerek zabıt tutulmasını sağlamıştı. nereden bilecekti bu durumun Celil'in ellerini ovuştura ovuştura beklemesini sağlayabileceğini?! tüm bu tantana bitip, Leylim bu kez de tek parça halinde bulunduktan sonra son soluğu pedagog ofisinde alan Selma, aynı zamanda konak davasının da avukatı olan Berrin ile birlikte rapor beklemeye başladı. 
  • Berrin polisin kayıp işine müdahil olmasının hiç de iyi olmadığını, tam da Celil'in aradığı türden bir malzeme olacağını Selma'ya salık verirken Leylim de ablasının dediği gibi bildiği her şeyi doğru ve yalın şekilde doktora anlatıyor, doktor da ilgisini küçük Ninja'nın üstünden ayırmıyor ve onu can kulağıyla dinliyordu. 
  • Bu Bölüm bir de Altan ve Atakan'ın bol maceralı evlilik olayı var! şimdi yılbaşı gecesine kısa bir Flashback yapıp ikilinin sahilde oturduğu ana geri zıplayalım. Atakan yarım saatte iki lafı bir araya getirip tık nefes olmadan konuyu açtığında aynı şekilde Altan da bir o kadar tıkanık bir biçimde evet diyerek ortamı jet hızıyla terk etti. ertesi sabah beşlik simit kıvamında sırıtarak uyanan Atakan yapıklarını düşündüğünde ne hissetti orası belirsiz ;)
  • ikilinin bu ani kararından haberi olmayan Kıymet ve ailenin durumdan haberdar edilmesi için çalışmalara başlayan formalite (!) çiftimiz ilk olarak Kıymet'e durumu açmaya çalıştıysa da önce Leylim'in kaybı, sonra Feyyaz'a kız bakma operasyonu derken sürekli laf ağızlarına tıkıldı ve hevesleri kursaklarına dizildi. bakalım zaten kurulu bomba gibi olan Atakan nerede patlayacak, Kıymet usta bu işi hangi noktada ciddiye almaya başlayacak? bekleyip göreceğiz. 
  • bu bölümün önemli bir detayı da Çetin ve Mihran arasında yaşanan gergin dakikalar. Mihran'ın işi de kızını da sürekli savsakladığını fark eden Çetin Rus ruletinin ilk adımını Mihran'ın önüne bir dosya atarak atmaya başladı. dosyada Mihran'ın şirketinde çalıştığı Altı yıl boyunca kendisine taktığı borçları döken Çetin bu yolla hem kızını, hem de şirketini kurtarmak niyetinde. görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler...



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 5 - Jet İmam: Bir Teravih Macerası!..