Yastayız... Hayatımın Günlüğü - 1 Ekibinden Önemli Açıklama...

 Sevgili Dostlarımız, Hayatımın Günlüğü - 1 ailemizin çok değerli üyeleri;

sizlerle en son buluşmamız Şubat ayının başında sosyal medya hesaplarımız üzerinden yaptığımız bir teknik aksaklık duyurusu ile olmuştu. bu duyuruda halihazırda bölüm anlatımlarını yaptığımız dizimiz Güzel Günler'in 13. bölüm anlatımını sizlerle buluşturamayacağımızı, anlatımının daha sonra yapılacağını belirtmiştik. 

biz bu duyuruyu yaptıktan saatler sonra, 6 şubat 2023 pazartesi sabahı saat 04.17'de merkez üssü Kahramanmaraş ilinin Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ilimizi etkileyen büyük bir depremler dizisi gerçekleşti. bu depremler ardında yaklaşık 50 bin can kaybı, yüzlerce yaralı ve binlerce ağır hasarlı yapı bıraktı. takip eden süreçte yüzlerce artçı sarsıntı yaşandı. 

depremin ilk anından bu yana Türkiye Cumhuriyeti Devleti milleti ve dünya ile el ele vererek seferber oldu ve yaraları sarmak için çaba sarf etti, halihazırda da sarf ediyor. başta aynı zamanda sadık bir okuyucu ülkemiz olan Azerbaycan olmak üzere onlarca ülke hem enkaz altından canlarımızı sağ çıkarmak, hem de şehirlerimizin depremle gelen sorunlarını çözüme kavuşturmak için insan üstü bir gayret  gösterdi. 

şimdi gelelim bu durumun blog sayfamız ile yazar ekibimiz üzerindeki etkileri ve blogdaki pasifliğin sebeplerine. 

ilk andan itibaren halkın deprem bölgelerinden düzenli ve doğru haberler alması için çabalayan televizyon kanalları diğer televizyonlarla ortak yayınlar yaparak anbean kayıplar ve yaralıların durumları, enkaz altından sağ çıkarılanlar gibi önemli bilgileri izleyicileriyle paylaştı. bu yayınlara katılanlardan biri de dizimizin yayıncısı Show TV oldu. Güzel Günler'in yeni bölüm fragmanının verilmesinden yaklaşık 5 saat sonra gerçekleşen bu elim hadise kanalın yayın akışının da tümden değişmesine sebep oldu. 

peki bu sırada Hayatımın Günlüğü ne yaptı? bizler özellikle Twitter hesabımızı acil ihtiyaçların duyurulması ve haber alınamayan depremzedelerin bulunmasının sağlanması için yapılan paylaşımlara etkileşimlerimizle destek vermek amacıyla kullandık ve blog ile alakalı paylaşımlarımızı ikinci bir duyuruya kadar askıya aldık. yeni bölüm anlatımı da tam olarak bu sebepten planlanan sürede yapılmadı. 

şimdi televizyon kanallarının yavaş yavaş normal yayın akışlarına dönmeye başlamasıyla Show'un da dizilerinin yeni bölümlerini yayınlayacağı tarihler netleşmeye başlıyor. buna göre yayınlanan son bölümünü 5 şubat akşamı izlediğimiz Güzel Günler yeni bölümüyle 5 Mart pazar akşamı Show ekranlarında sizlerle olacak. bizler 13. bölüm anlatımını 26 şubat akşamı Hayatımın Günlüğü - 1 sayfalarında sizlerle buluşturacağız. 

bu vesile ile depremlerde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınları ve ulusumuza başsağlığı yaralılara acil şifalar dilerken, bu acı olayın tüm devlet yöneticilerine ve inşaat firması sahipleri ile müteahhitlere ders olmasını temenni ederiz. 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 5 - Jet İmam: Bir Teravih Macerası!..