Güzel Günler Bölüm 17 - veee... OYUN BAŞLIYOR!..

 veee... OYUN BAŞLIYOR!..

AlKan çiftini sevenler bu bölümü sonuna kadar okusun! zira Brezilya dizilerini aratmayacak derecede kıskançlık, yalan ve entrika bu bölümde!

  • Altan ve Atakan'ın her anı curcuna, her anı macera! geçtiğimiz bölüm gerçek anlamda soluk soluğa bir nikah merasimi atlatan çiftimiz bu bölüm Kıymet Usta'nın hanesine çift olarak yerleşiyor. ancak öyle böyle bir yerleşme değil! ilk andan itibaren kağıt üstü bir evlilik olduğunun bilinciyle hareket eden çiftimiz bir noktada Kıymet'e doksandan gol olabilecek bir falso verecek, üstüne Kıymet bunları didik didik edecekti!
  • geçtiğimiz bölümün yorgunluğunu bu bölüm  kutlamayla atmaya karar veren Gülce ailesini yine Eganis Cafe  misafir etti, halaylar, zılgıtlar, pürneşe hepsi bir arada! Hakim'den tut Feyyaz'ın yeni yavuklusu Aleyna'ya kadar herkesin katıldığı ve neşe içinde geçen kutlamanın ardından Altan artık Gülce ailesinin gelini, Kıymet'in hanesinin bir ferdi olmak üzere hem ağlayacak, hem de gidecekti. 
  • Selma ve Leylim ile duygusal bir veda konuşması yaptıktan sonra soluğu yeni evinde alan Altan'ı bekleyen ilk sürpriz Atakan'ın " ortaokuldan kalma " tek kişilik yatağı oldu. eksiklik bekleyen, ancak bu kadarını da beklemeyen Altan için kelimenin tam anlamıyla şok tesiri yaratan bu durumun çözümü de kendisi tarafından bulundu, ancak bu çözüm pek de etkili olmadı. 
  • yatak küçük, sığmaları imkansız, e Atakan da -kendi deyişiyle- deli yatıyor? kızcağız ne yapacak?! son çare Atakan'ın takım taklavatını kapıp yerde uyumaya karar verdiyse de bu da Atakan yüzünden karavana oldu. zavallı bu sefer de karyola gürültüsünden gözünü kırpamadı. bu durum rolleri tersine çevirdi ve gece çalışmak üzere dükkanda kalan Mihran'ın yatağına Atakan, Atakan'ınkine Altan çöktü. ancak bu çöküş hiç iyiye işaret değildi!
  • formalite evlilik konusundan bihaber olan ve sürekli bizimkileri gözetleyen Kıymet Atakan'a alanı belli evde bir türlü rastlayamayınca soluğu Mihran'ın odasında aldı. Atakan'ın tek başına orada yattığını gören ustamız doğal olarak bu durumun nedenleri sorgulamaya, kendince komplo teorileri üretmeye başladı. ablası gibi Altan hamile mi sorusuna gark olan ustamız Atakan'dan böyle bir şey olmadığı konusunda güvence aldı ancak yine de içi rahat değildi. zehir hafiye Kıymet gözü yeni evli çifte dikmişti!
  • Saliha'nın Atakan ve Feyyaz için yaptığı büyük iyilik üzerine tuz biber olan bu durumda Kıymet Hanım radarları sonuna kadar açarak bizim avalleri gözetlemeye başladı. Atakan'ın odasının evli çifte uygun olmadığının da bilinciyle odayı tadil ettirmeye karar veren Kıymet işe öncelikle yatağı değiştirmekten başladı.  yatak satıcısı Hakim'in bir ahbabı olunca işler bir nebze daha kolay yürüdü. işler yürüdü de bizimkiler ters dönmüş kaplumbağa gibi oldukları yerde kaldı! 
  •  çift kişilik olacak yatağı haliyle çiftin denemesi lazım ve Hakim bir yandan, Kıymet öbür yandan çocuklar yatsın da baksın diye dört döndülerse de bizimkiler ayrık otu gibi birbirlerinden uzak kalmaya devam etti.. bu duruma bu kez de Hakim işkillendi ve Kıymet'e bizimkilerin iyi olup olmadıklarını sormaktan kendini alamadı. 
  • Altan ve Atakan'ın evdeki sorunlarına bir de işteki sorunları eklendi! Selma takı tasarımcısı olarak Cihangir'in iş teklifini kabul ettiğinden kafede çalışacak bir garson arayışına girildi. iş ilanına Cemre adında birinin başvurduğunu öğrenen Atakan sorgusuz sualsiz kızı işe alalım diye tutturdu. Altan önden bir görüşelim, kim olduğunu bilmiyoruz dese de isminden ötürü geleni hemen işe almak konusunda ısrarcı olan cevval barista gelenin 20'li yaşlarda sırım gibi bir delikanlı olduğunu görünce kelimenin tam anlamıyla dibi düştü! bakalım yeni eleman Eganis'e nasıl gelecek?..
Selma'nın işe başlamasından bahsedip konuyu detaylandırmasak olmaz değil mi? zira orada da büyük curcuna kopuyor! 

  • evet geçtiğimiz haftaya damgasını vuran olay Selma'nın Mihran'ın değil Cihangir'in iş teklifini kabul etmiş olması ve bunu tam da nikahın orta yerinde damdan atlar gibi söylemiş olmasıydı. bu bölüm Selma iş arkadaşlarıyla tanışmak ve yeni işine alışmak üzere Cihangir'in işyerine gidiyor. hereksin olumlu yaklaşımıyla karşılaşan Selma burada tutunmak ve kardeşiyle özlediği hayatı yaşamak için adım atmak istiyordu, ancak burada da karşısına deli aşık Mihran çıktı. 
  • önümüzde, ancak daha çok Selma'nın önünde bir mücevherciler yemeği var ve Cihangir bu yemeğe Selma ile gitmek için ondan randevu koparmayı başardı. bunu duyan Mihran geri durur mu?! bir işini üstlendiği müşterisinin de aynı yemeğe katılacağını öğrenen Mihran da bu yolla Selma ve Cihangir'e ulaşmak ve artık gerekeni yapmak istiyordu, nitekim bunu başardı da! 
  • gözleri Selma'yı arayan Mihran bu büyük itirafı etmek için neden bu kadar bekledi? evet tahmin edeceğiniz gibi Mihran Selma'ya onu sevdiğini haykırarak açıkladı! duyduklarına ilk etapta anlam vermekte zorlanan Selma bundan sonra nasıl kararlar alacak, bu durumun bu kararlara yansıması nasıl olacak? zaman ve ilerleyen bölümler gösterecek...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti