Güzel Günler Bölüm 18 - Kayıp Yatak Alarmı...

 Kayıp Yatak Alarmı

Mr. & Mrs. Gülce'nin her anı gırgır her anı şamata! bu defa bir bölüm bir yatağın peşinde!..

  • Geçtiğimiz hafta Kıymet Mihran ve Selma'nın balayı jesti ile neye uğradığını şaşıran taze evli çiftimizi bu bölüm birlikte mışıl mışıl uyudukları bir gecenin sabahında otel odasında karşılıyoruz. her anı muazzam, her anı kalite kokan bir tatilin ardından güzel bir güne uyandıklarını düşünen Altan ve Atakan'ı Kıymet ustadan gelen bir telefon şoklardan şoklara sokacak, bizim tayta bu defa bir günü bir yatağın peşinde geçirecek! 
  • geceyi nasıl geçirdiklerini sormak ve iyi olup olmadıklarını öğrenmek için Atakan ve Altan'ı arayan Kıymet, geçen bölümün ana problemlerinden biri teşkil eden yatağın yenisiyle değiştiğini, odalarının yeni halinin artık hazır olduğunu yeni evli çifte müjdeledi. müjdeledi ancak bu haber Altan'da kelimenin tam anlamıyla soğuk duş etkisi yarattı, zira geçen hafta Atakan ile birlikte yaptıkları sahte evlilik protokolünün yazılı olduğu kağıt o yatağın altındaydı! 
  • doğruları söylemekte ve gerçekleri açıklamakta birazcık zorlanan Altan kendisinin ortada bıraktığı protokol kağıdını kimse görmesin diye oraya gizlediğini açıklayınca Atakan'ın paçaları tutuştu desem abartmış olmam. otelden eve nasıl döndüklerini bilemeyen ikilinin ilk durağı doğal olarak ev oldu. burada Saliha tarafından karşılanan ikili bir hışımla kendini odaya attı, ancak eski odanın yerinde pembiş nevresimler, ilginç aksesuarlar  ve garip bir ortam esiyordu! 
  • odayı kolaçan ettiklerinde kağıdı olması gerektiği yerde bulamayan çiftimiz artık yatağın akıbetini sormaktan başka bir çare bulamadı. bu yüzden de soluğu Kıymet'in dükkanında aldı. burada da uzun bir hoş geldin beş gittin faslıyla karşılanan ikili Atakan'ın döngüyü kırıp yatağı sormasıyla rahat bir nefes aldı. ancak burada top öyle bir noktaya gitti ki neresinden tutarsanız faul!
  • Kıymet'ten yatağın Feyyaz'ın evine gittiğini öğrenen bitirim ikili soluğu bu kez onun evinde aldı. ancak yine karavanaydı, zira orada da protokol kağıdına dair en ufak bir iz bile yoktu. öyle ki Atakan Feyyaz'ın kağıdı bulup gizlemiş olabileceğini dahi düşündüyse de Mihran buna ihtimal vermedi.
  • bu bölümün bir AlKan komedisi de Selma'nın Altan'a verdiği akıllar sayesinde patlak verdi. Atakan ile sevgili mi, yoksa asker arkadaşından hallice mi olduklarını artık anlamak isteyen Altan Selma'nın Atakan'ı kafenin yeni çocuğu Cemre ile kıskandırması yönünde verdiği taktikleri uygulamaya koyarak işe girişti. bu taktikler bir noktaya kadar işe de yaradı, ancak olay öyle bir noktaya evrildi ki, ne Atakan sağ çıkabildi, ne de Cemre'nin spora ilgisi kaldı.
  • Atakan Cemre'yi Altan'ın 5 metre yakınında gördükçe sinirden deliye dönüyor ve bu durum Altan'ın işine geliyor. ancak konu öyle bir noktada futbola ve maç yapmaya geldi ki, Atakan'ın erkeklik damarları kabarıp olmayacak işlere kalkışmasına, en sonunda da kendini sakatlamasına neden oluyor! Füsun'un tabiriyle halı sahayı " göbeğiyle enine giden " Atakan ne yaparsa yapsın oyuna dahil olamıyor, sürekli ya nefessiz kalıyor ya da kendini yerden yere atıyor. en sonunda beklenen sakatlık gerçekleşip süresiz oyun dışı kalacağını anlayan Atakan'ı sırtlanıp eve götürmek de garibim Cemre'ye düşüyor tabi!  bu çocuğun varlığı hem kafede, hem de aile içinde büyük olaylara sebebiyet verecek gibi, görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler... 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti