#BiziBirleştirenHikayeler : Tozkoparan İskender Gölge Bölüm 9 - Köstebek...

 Köstebek

Kalp öyle bir varlıktır ki, her an kandırılmaya ve oynanmaya müsaittir. Gölge'nin Elif üzerinde oynadığı oyunlar da bunun bir kanıtı niteliğinde!..

GÖLGE SON TAŞ İÇİN SON KOZUNU OYNUYOR! TOZKOPARAN AKADEMİ'DE ÇİFTE TEHLİKE!

  • Mete'nin bölümlerdir tozkoparanlara anlatmaya çalıştığı şey tam olarak bu bölüm gerçek oluyor! geçtiğimiz bölümün sonunda Haluk ve Gölge'nin hain emellerine alet ettiği Elif bu bölüm farkında olmadan hem arkadaşlarını, hem de Tozkoparanların zar zor ele geçirdiği güç taşını tehlikeye atıyor! 
  • Maceranın sonunda yorgun bir şekilde akademiye dönen ekip soluğu hemen yataklarında aldı. bu esnada manipülasyonun ilk emarelerini göstermeye başlayan Elif diğerlerine göre oldukça uzun bir süre uyudu. uyandığında Gölge'den ilk emri alan kızımız akademide yatılı kalan herkesin odalarının kapılarını kilitlemekle işe başladı. 
  • olayın ilk patlak verdiği nokta sabah kahvaltı için uyanan Asya ve Ceren'in odası oldu. daha sonra Cenk ve Arda ile Bora ve Sinan da aynı olayın içinde kendilerini bulunca o sırada bahçede atış çalışan Mete ve İskender duruma uyandı ve bizimkileri kurtardı. İskender'in ilk aklına gelen kapıyı kırmak olsa da Mete daha insancıl bir yoldan, anahtar kullanarak çocukları dışarı çıkarmayı başardı. 
  • ahali bunu kimin yaptığını çözemeyerek yatakhane avlusunu panayır yerine çevirirken ortaya çıkan Elif Haluk'un sinsi planını işletmesi sayesinde normal herkesin tanıdığı Elif'miş gibi davranmayı sürdürdü. bunun hemen öncesinde Gölge'nin planının devamı uygulamaya konmuş, Elif tarafından manipüle haliyle daha önce Gölge tarafından zehir enjekte edilen bahçeden sebzeler toplanarak bu sebzelerle kahvaltı hazırlanmıştı. işte asıl kıyamet bu noktadan sonra kopacak, Tozkoparanları büyük bir tehlike bekleyecekti!
AKADEMİDE TOPLU ZEHİRLENME VAKASI! GÖLGE SON TAŞA DA ULAŞIYOR!
  • Elif bir yandan Gölge tarafından kontrol edilen bir kuklaya dönüşmüşken diğer yandan da dikkat çekmemek için elinden geleni yapıyordu. kilitli kapı vakasının müsebbibi bulunup herkes kahvaltıya gitmeye karar verdiğinde Gölge'nin asıl planı devreye girmiş, Elif'in hazırladığı menemenler zehirli olduğu bilinmeden afiyetle yenmişti! çocuklar yemek üzerindeyken bizim asıl tayfa Gölge'den bulunduğu yere dair sinyal aldıklarını varsayarak yol açıkacak, ekibin geri kalanı da burada zehirlenme emareleri gösterecekti. 
  • ekip Gölge'nin yerini bulduk düşüncesiyle hazırlıklara başlarken akademidekiler tipik zehirlenme belirtileri olan üşüme, halsizlik, baş dönmesi gibi problemlerle başa çıkmaya çalışıyor, ancak bu çaba sonuçsuz kalıyordu. bu sırada normal haliyle ortalıkta dolanmaya devam eden Elif çocukların durumunu ve neden bu duruma düştüklerini bildiği halde bilmiyor gibi davranarak Fikri'nin dikkatini çekmekten de kurtulmuş, sıra taşı bulmaya gelmişti. 
  • Gölge ve Haluk son taşın ortaya çıkması için heyecanlı, akademi ahalisi Elif yüzünden tabutluk vaziyette! Fikri hangi birine müdahale edeceğini, nasıl bir yol izleyeceğini bilemez halde oradan oraya koştururken Mete ve Tozkoparanlar da hemen öncesinde Fikri'nin yardımıyla sinyallerin geldiği noktaya doğru ilerlemiş, ancak yolun sonu ormanlık bir alana çıkmıştı. ekibin içindeki ilk zehirlenme vakası da atarlı kızımız Asya'da görülmüş, önce üşüme, sonra baş dönmesi ve halsizlik meydana gelmişti. sabah iştahı olmadığı için kahvaltı etmeyen Tozkoparan ekibin ve akademinin tek sağlam kalan ismiydi ve daha sonra teker teker düşen ekibi tek parça halinde geri getirmek ona düşmüştü. 
  • yolda geçirdiği baygınlık yüzünden neredeyse kaza yapacak olan Mete zor bela dilini toparlayıp bu zehrin bir antidotu olduğunu söyledi. ilacı bulmak için odasına giden Mete ofisinde bilgisayarını karıştıran Elif'i gördü, daha doğrusu bulanık gördü. Elif daha önce bahsettiğimiz akademiyi Gölge'den koruyan kalkanı kaldıracak şifreyi ısrarla sorduysa da Mete ilk etapta söylemek istemedi. bunun böyle olacağını öngören Gölge Elif'e izlettiği sinyal videosunu bu kez de Mete'ye izletti ve Mete bu yüzden hem Tozkoparan Yay'ını, hem de şifreyi kaybetmiş oldu. 
  • Tozkoparanların engel olmak için bölümlerce mücadele ettiği, zamanımıza geldiği andan beri hem insanlığa, hem de bizimkilere yapmadığı işkence bırakmayan canavar Gölge son taşı da Elif'in elinden aldı ve yaşam kaynağına bağladı! bunca mücadele, bunca emek, bunca çaba boşa gitmiş, Gölge sonunda amacına ulaşmıştı! bakalım bu bölüm ayağa kalkmayı başaran canavar final bölümünde neler yapacak?!..


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti