Hayatımın Günlüğü - 1 ' de #BiziBirleştirenHikayeler Devam Ediyor! 8 Deli Üniversdeli Bir Arada. 🤪

Sevgili okuyucu,  Blog ailemizin değerli üyeleri;

söze siz değerli okurlarımıza ufak bir teşekkür ederek başlamak istiyorum. Tabii platformunun açılıp  Tozkoparan İskender Gölge'yi bölüm anlatımlarıyla sizlerle buluşturacağımızı duyurduğumuz ilk andan itibaren hem blog sayfamıza olan, hem de sosyal medyada bizlerle yaptığınız etkileşimlerinizle Hayatımın Günlüğü -1 'e rekor üstüne rekor kırdırmayı başardınız. blog projemiz gerek arama motorlarında görüntüleme ve tıklama bazında, gerekse reklam gelirleri bakımından son 2 yılın en yüksek seviyelerine ulaştı. bu rekorları kırmamızı sağlayan siz değerli okurlarımıza yürekten bir teşekkürü borç biliyoruz. 

şimdi gelelim sebebi yazımıza! sizlerin bu güzel etkileşim ve paylaşımları bizleri Tabii'yi biraz daha kurcalamaya ve yeni dizi araştırmaya motive etti. bu araştırmanın sonucunda kadrosunda hem birbirinden yetenekli genç oyuncuların, hem de usta isimlerin buluştuğu bir Orijinal Tabii Dizisine rastladık ve bunu da sizlerle paylaşmaya karar verdik. Yarından itibaren önümüzdeki 10 gün boyunca her akşam bölüm bölüm sizlerle buluşacak yeni hikayemizin adı " Üniversdeli" !

gençlik ateşini durum komedisi ile harmanlayan bu eğlenceli yapımın kısaca konusu ve özeti ise şu şekilde:

Birbirlerinden çok farklı karakterleri ve hayalleri olan iki kuzen Yiğit ve Burak, üniversite okumak için İstanbul’a gelirler. Ancak işler bekledikleri kadar kolay gitmez ve karşılaştıkları zorluklar nedeniyle kendilerini bir anda hiç ummadıkları bir ekiple ev arkadaşlığı yaparken bulurlar. Ünlü mafya babası Sünnettin Ağa, başlangıçta rakip mafya zannettiği, birbirinden tuhaf 10 kişiyi cezalandırmak üzeredir. Fakat bu ekibin bir araya gelişinin absürt hikayesini anlatabilmek de Sünnettin Ağa’yı öğrenci olduklarına ikna edebilmek de hiç kolay olmayacaktır.

Tabii'nin bu keyifli projesini blog projemizde okuyabileceğiniz gibi platforma ücretsiz üye olarak da ( şu an için yalnız Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde üyelik kabulü yapılmaktadır ) izleyip neşeli anlarımıza ortak olabilirsiniz. Üniversdeli ilk bölüm anlatımıyla yarın akşam burada sizlerle olacak. bu keyifli yolculuğumuzda da bizleri yalnız bırakmayın! :))









 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 5 - Jet İmam: Bir Teravih Macerası!..