TRT'den Yeni Dijital Platform Atağı! Özlediğiniz İsim Çok Yakında Geri Dönüyor!

 Sevgili okuyucu,  Hayatımın Günlüğü - 1 ailemizin değerli üyesi;

geçtiğimiz hafta hem Türk ve Dünya yayıncılık camiası, hem de bizler için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı bir dijital platformun resmi olarak tanıtımı yapıldı. TRT'nin uzun süredir üzerinde çalıştığı ve " Netflix'e rakip " olarak nitelendirilen yeni Türk işi platform " TABİİ " adıyla kamuoyuna ve basına tanıtıldı. 

" Bizi Birleştiren Hikayeler " sloganı ile 7 Mayıs gece yarısından itibaren ilk etapta web üzerinde yayın hayatına başlayacak olan platform tamamen ücretsiz olarak takipçileriyle buluşacak ve daha önce izlenmemiş türden yapımlarla izleyici karşısına çıkacak. bu yapımlardan biri hem TRT - 1 izleyicilerinin, hem de siz blog okurlarının uzun zamandır beklediği ve peşinde olduğu yapımlardan biri. sıkı durun açıklıyoruz, TOZKOPARAN İSKENDER SON SEZONU İLE TABİİ'DE!

evet sevgili okuyucu Tabii'nin iddialı yapımlarından biri de 3. ve son sezonu ile Tabii platformunda ekrana gelecek olan Tozkoparan İskender! Tozkoparan İskender Gölge adıyla Tabii Orijinal yapımı olarak sizlerle buluşacak olan yapım daha önceki iki sezonda olduğu gibi yine bölüm anlatımlarıyla Hayatımın Günlüğü'nde sizlerle olacak. çok yakında Tabii ve Hayatımın Günlüğü - 1 ' de olacak yapımı platform üzerinden izlemek isteyen okuyucularımız için link https://tabii.tabii.com/tr

Tozkoparan'ı bu yeni ve bambaşka macerasında, bizleri de bölüm anlatımlarımızda yalnız bırakmayın! 





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti