#BiziBirleştirenHikayeler : Üniversdeli Bölüm 7 - Altıpatlar Korku Evi...

 Altıpatlar Korku Evi

Wending makinesinden çıkan bir bebek üniversdelilerin başına ne çoraplar örebilir?

  • Bu bölüm okul kantininde Yiğit, Burak ve Andrey'in önünde saatlerini geçirdiği bir oyun makinesiyle başlıyor. Yiğit Çiçek'e öğrenci işi ucuz bir hediye alabilmek için pelüş oyuncak veren bir makinede 2 saat 17 dakikasını harcamış ve Andrey ile Burak çocuğu parasız kalmaması için makinenin başından ayrılmaya ikna etmeye çabalıyor. ancak bu çaba sonuçsuz kalıyor ve Yiğit babaanne Ayşen'in verdiği uğurlu parayı da makineye atarak diğer oyuncaklara benzemeyen gudubet bir varlığı makineden çıkarmayı başarıyor. 
  • bütün ekip kantinde masanın etrafında toplanıp, Yiğit Çiçek'e bebeği hediye ettiğinde yine tanıdık isimlerin başını çektikleri şer ittifakının büyük planı da başlamış oluyor. ilk etapta okulda yaşanan elektrik kesintisi ekibi bir an için korkutur gibi olsa da bu olay pek de büyük bir yankı uyandırmıyor. ancak daha sonrasında hem erkeklerin evinde, hem de kızların yurdunda yaşanan olaylar işleri absürt komediden daha absürt komediye evriltmeye yetiyor da artıyor bile. 
  • kızların yurt odasına döndüğümüzde bebeği bir an olsun elinden düşürmeyen Çiçek diğer kızların oldukça fazla dalga geçmelerine maruz kalmış, bebeğin spagetti kıvamı ve tutamındaki saçlarını taramaya devam ediyordu. biraz önce okulda yaşanan kesintinin aynısı şimdi de yurtta yaşanıp, üstüne bir de Naciye'nin odasında başlayan kavga gürültüye irkilen kızlar kapıya çıkıp etrafı kolaçan etmek istediklerinde büyük bir sürprizle karşılaştı. 
  • ortama basan sis yüzünden etraflarını görmekte ve nefes almakta zorlanan kızlar Naciye'nin iki kişinin omuzlarında götürüldüğünü zar zor da olsa görüp keskin bir çığlığı basarak soluğu erkek beşlisinin yanında aldı. burada da Külfet'ten aldığı yeni bir iş için hazırlanan Baha'yı zombi kılığında görüp iyiden iyiye korkan kızlar tayfası bir de kapı önünde çığlığı bastı. bu noktada kızlarla uzunca bir süre dalga geçen erkek beşlisi gülme komşuna gelir başına sözünün canlı tanıkları olarak işlere ve olaylara yeni bir boyut kazandırdı. 
  • kızlar kendileriyle daha fazla dalga geçilmesini kaldıramayarak yurda döndükten kısa bir süre sonra bu kez de erkek beşlisinin evinin elektriği kesildi. ancak bu kez sadece kesintiyle kalmadı tabi. tanıdık gelen, ancak korkudan tanınmakta zorlanılan bir ses öleceksiniz öleceksiniz diyerek erkekleri korkudan altlarına yapacak kıvama getirmiş, son gürültü patırtı içinde ortaya çıkan babaanne Ayşen ise çocuklara sigortaların attığını söyleyerek ortalığı yatıştırmayı başarmıştı. 
  • ekibin erkeklerine son ve en vurucu darbe yine okul kantininde geliyor. Çiçek'in bebeği ilgilenmesi için (!) emanet ettiği Yiğit, Burak, Baha ve Andrey yine bu bebek etraflarındayken kantinin penceresinden giren canavarımsı bir yaratıkla karşılaşarak kızlara yaptıklarının bedelini ağır bir şekilde ödedi. 
  • bebeğin büyülü ve içine ruh kaçmış olabileceği gibi saçma sapan hurafelerle ruh çağırmaya kadar işi götüren ekibi kurtaran bilin bakalım kim oldu? KÜLFET! evet en son çare olarak Külfet'in ağzından laf almaya girişen erkekler yine tahmin etmesi zor olmayan iki ismi ismini vermeden ifşalamayı başardı. bu isimler Kamuran ve Gıyas'dan başkası değildi tabi! 
  • bebek hakkında önemli bir detay var ki, o da bebeğin Naciye'ye tıpa tıp benzediği ve Kamuran'ın bunu Naciye'ye olan özleminden dolayı yaptığı gerçeğiydi. birkaç dakika önce Naciye'yi kaçırıp bebeği olduğu yerde bırakan mafyatik tayfa Kamuran'ın bebeği vermesi konusunda ısrarcı olunca Kamuran çaresiz destek istemek için nefret ettiği üniversdelilerin kapısını çalmak durumunda kaldı. 
  • bizim erkek beşlisi Naciye'nin kaçırıldığı mafya ofisine doğru Allah Allah nidalarıyla yola çıkarken Naciye de kendisini kaçıran ekibe eli ve diliyle kök söktürmeyi ihmal etmiyordu tabi. bizimkiler önden sis bombası gönderip az sonra kendileri ortama dalış yaparak operasyona başladı ve ortama basan sisin de etkisiyle kim kime dum duma bir mücadele başladı. en son bizimkiler Naciye zannettikleri birini mavi boncuk filmine selam çakarcasına halıya sardı ve kızların yurduna getirdi. bizimkiler halıyı serip içindeki canlıyı ortaya çıkarınca işin rengi değişti, zira halının içinden çıkan kişi Naciye değil Külfet idi! 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti