Eyvah Ramazan Bey Geliyor! Hayatımın Günlüğü - 1 #BiziBirleştirenHikayeler e Devam Ediyor!

 Sevgili okuyucu,  Hayatımın Günlüğü'nü evi bilen ailemizin değerli üyeleri;

blog sayfamız bu yaz ne yazık ki yaz dizilerinden umduğunu bulamadı. geçtiğimiz ay başladığımız Kısmet maceramız sizlerden beklediği ilgiyi göremediğinden anlatımları sona erdirme kararı aldık. Daha sonrasında ise Fox'un diziyi final yapacağını öğrendik. bu noktada da imdadımıza yine güzide kurumumuz TRT'nin yeni dijital platformu Tabii yetişti. Tozkoparan İskender Gölge ve Üniversdeli'nin ardından Hayatımın Günlüğü'nde yepyeni bir Tabii Orijinal Projesi'ni sizlerle buluşturmaya, olanı biteni sizlerle paylaşmaya ve bölüm anlatımlarını yapmaya karar verdik. usta isimleri genç yeteneklerle harmanlayan yeni projemizin adı "Eyvah Ramazan Bey"

Altan Erkekli, Mehtap Bayri, Murat Akkoyunlu gibi ustalara Berat Efe Parlar, Bengi İdil Uras ve Anıl Çelik gibi genç yeteneklerin eşlik ettiği dizimizin genel konusu ve oyuncu kadrosu şu şekilde:

Eyvah Ramazan Bey dizisinde, Yılmaz ailesi, emanetçi oldukları Emirzade köşküne zaman içinde yerleşmiş, kendilerine uydurdukları asilzade hikayesini oynamaya başlamıştır. Bir gün, hiç beklemedikleri bir anda köşkün asıl sahibi olan Ramazan Bey evine döner. Köşkü kaybetme korkusuyla harekete geçen aile, yalanları ortaya dökülmeden, Ramazan Bey'e ve torunu Tacettin'e güzel bir Ramazan yaşatarak onları uğurlamayı planlar.

Yapım Firması: Sekans Yapım

Yapımcı: Hasan Karul, Hüseyin Başarıcı

Yönetmen: Hüseyin Başarıcı, Volkan Kapkın

Senaryo: Ayşe Banu Başarıcı, Yazı Senaryo Grubu

Oyuncular:

Altan Erkekli

Mehtap Bayri

Murat Akkoyunlu

Suat Sungur

Anıl Çelik

Bengi İdil Uras

Dilan Aktürk

Berk Yaygın

Berat Efe Parlar

Anlatımlarını okumaktan keyif alacağınızı umduğumuz bu güzel projemiz, pazartesi akşamından itibaren 10 gün boyunca arka arkaya bölüm anlatımları ile sizlerle olacak. biz hazırlıklarımızı yaptık, sizleri bekliyoruz. sizler de bizleri bu keyifli yolculukta yalnız bırakmayın! :) 

diziyi Tabii platformundan izlemek isteyenlere önemli not:

platformumuz şu an için yalnızca Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde mukim Türk vatandaşlarına hizmet vermektedir. Türkiye'den diziyi Tabii'de takip etmek isteyen dostlarımız Buradan ilgili içeriğe ulaşabilir. 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi