Hedefe Giden Yolda Cesaret Etmekten Korkmayanlara... Hayatımın Günlüğü - 1 ' e Yepyeni Bir Hikaye Geliyor!

 Sevgili okuyucu, Hayatımın Günlüğü - 1 ailemizin değerli üyeleri;

Hayat her zaman da insana gül bahçeleri sunmaz. yeri geldiğinde dikenlerle dolu bir yolu da aşmak gerekir. sizlerle bir var bir yok geçen son 2 ayda hem kendi dikenli yolumu aşıp hayalime kavuşmak, hem de sizler için dizi taramakla meşguldüm. bu iki olay aslında birbiriyle ilintili. 

şimdi sen yazının bu kısmını okurken acaba ne hayal etti de hem o gerçekleşti, hem de bloga yeni dizi buldu diye sorabilirsin. benim uzun zamandır hayalini kurduğum şey okçuluk sporunda ilerleyip kendimi geliştirmekti. Ağustos ayında aile büyüklerimin de desteğiyle bu hayalime kavuştum ve çok iyi bir kulüpte çok iyi eğitmenlerle çalışmalara başladım, halihazırda da devam ediyorum. 

gelelim bu olayın dizi kısmına! şimdi başlığa hikaye geliyor yazdın, ama sen kendi olaylarını anlatıyorsun diyenler için konuyu kısaca özetleyip asıl konuya geçeyim;

okçuluk eğitimine başladığım sıralarda yeni, diğerlerinden farklı, bol içerikli ve gelişime açık bir dijital platformla tanıştım. bu platformun adı Hoox ve Hoox'un sosyal medya hesaplarında paylaşılan bir teaser video oldukça dikkatimi çekti. . bu teaser video okçuluk ile alakalı bir mini diziye aitti ve bu dizi yaklaşık 1 aylık bir bekleyişin ardından bugün ilk bölümüyle platformda yayına girdi. dizinin adı 

" Kaküllü Kız "

Küçük yaşta üvey baba ile yaşamaya başlayan ve ondan hiç merhamet ve sevgi görmeden büyüyen Merve'nin yolunun yine küçük yaşta bir okçuluk hocasıyla kesişmesiyle başlayan azim, kararlılık ve başarı dolu mücadelesini anlatan dizimizde Merve'nin hayalleri ve idealleri için ne denli büyük bir savaş verdiğini görecek, kimi zaman sevinecek kimi zamansa duygulanacağız. 

hikayemizin Hoox'da paylaşılan ana konusu ve ilk bölüm özeti şu şekilde:

Merve'nin sevgisiz ve korkularla büyüyen çocuk ruhunun var olabilmesi, hayata tutunabilmesi için bir sebebe ihtiyacı vardı ve okçuluk sporu onun varoluşa, başarıya, sevgiye giden yolculuğunda en tutkulu yol arkadaşı olmuştu. Merve, hayatla yüzleşmiş ve yeniden var olmayı başarmıştı. Üvey baba ile büyüyen küçük Merve, günden güne içine kapanık, durgun bir kıza dönüşmeye başlamıştı. Metin Hoca ile tanışması ona yeni kapılar açacaktı.

gördüğünüz gibi hikayenin hem konusu, hem de yarattığı etki Hayatımın Günlüğü - 1 ' de yer almayı fazlasıyla hak ediyor. ilk bölüm Hoox'da bugün itibariyle yerini aldı, bizlerse yarından itibaren her bölüm çıktığında anlatımlarını sizlerle paylaşacağız. hikayeyi platformda takip etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ikamet eden okurlarımız için bağlantı >>>>> HOOX - KAKÜLLÜ KIZ ( üyelik gerektirir üyelik ücretlidir platformun belirlediği koşul ve şartlar geçerlidir ) 

yeni hikayemizin hem sizlerden tam destek alacağını, hem de blog projemizi yeniden ayağa kaldıracağını ümit ediyoruz, bu yolculuğumuzda da bizleri yalnız bırakmayın! :))





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi