Kaküllü Kız Bölüm 1 - Kaküllü Kız'ın Doğuşu...

  Kaküllü Kız'ın Doğuşu

Hayat insana her zaman gül bahçeleri vaad etmez. bazen dikenli ve çakıllı yolları da aşmak gerekir...

  • Hikayemizde adını sıkça duyup, kendisiyle sıkça muhabbet kuracağımız karakterlerin başında gelen Merve bugün yirmili yaşlarında, okçuluk sporuna gönül vermiş ve bu alanda başarılarını arttırmak için gece gündüz demeden çalışan bir kız. ancak Merve'yi dünyanın en iyi okçusu olma yoluna sokan olaylar çocukluğuna dayanıyor. 
  • Merve'nin çocukluğu annesi Canan ve dedesi Ahmet ile birlikte sessiz sakin geçerken Canan Merve'nin babasından sonra başka biriyle evlenmiş, ancak bu adam Merve'ye evlat değil, canavar gibi bakarak sürekli hem ona, hem de annesine zulmetmiş. Canan hem bu koca müsveddesinin aylak aylak gezmelerine, hem de Merve'nin kötü yazılmış kaderini biraz olsun iyileştirmeye para bulabilmek için bir Şile Bezi atölyesinde çalışmaya başlamış, ancak Merve'nin üvey babadan kaynaklanan içe kapanık durumu onun canını fazlasıyla sıkmaya başlamış. 
  • Canan kızı için ayakta kalmaya azmederken üvey baba Ali de ne Canan'a, ne de Merve'ye ilgi gösteriyor, Merve'yi " elin çocuğuna ben mi babalık yapacağım " diyerek hor görüp ona kötü davranmayı sürdürüyordu. Merve adam eve her gelişinde biraz daha korkup ürkmeye başlıyor, durumu düzeltmek yine zavallı Canan'a kalıyordu. ancak bu durum bir gün Merve'nin Ali'ye saldırmasıyla değişmiş, (böyle dediğime de bakmayın çocukça hareketler) işin seyri daha farklı bir hal almaya başlamıştı. 
  • Canan yine aklında Merve ne yapacağını düşünürken Merve de tüm bu olup bitenlerden bunalmaya başlamış, küçücükken başına gelen bu olaylardan kendini sorumlu hissetmeye başlamıştı. bu küçük kızın, sırf üvey babası onunla alay etti diye saçlarını gelişigüzel kesip " Kaküllü Kız'a dönüşen " bu kızın hayatını öyle biri kökten değiştirecek, öyle biri ona omuz verecek ki, o zaman her şey çok farklı ve güzel olacak. bakalım sonraki bölüm Merve'ye ve bizlere neler getirecek?..


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi