Özleyenlerine Müjde! Tozkoparan Muhteşem Bir Macerayla, Büyük Bir "Sırla" Geri Dönüyor!

Sevgili okuyucu, Hayatımın Günlüğü - 1 ailemizin değerli üyeleri;

konuya evvela bir teşekkürle girmek istiyorum, çünkü sizler blog projemizi dizi kıtlığı çektiğimiz zor zamanlarda bile yalnız bırakmıyor, geçmiş anlatımlarımızı tekrar tekrar okuyor ve bize sizler için daha çok çalışma, en güzelini araştırma fırsatı veriyorsunuz. 2024 başından beri en düşüğü 3000'lerde seyreden ve bu ay 4000'leri de aşan okunma sayıları için sizlere içtenlikle teşekkür ediyoruz. iyi ki varsınız. 

şimdi gelelim büyük bombaya! 

hepimizin merakla beklediği, okuyucularımızın blog sayfamızı aramalarıyla üst sıralara çıkardığı büyük haber dün akşam itibariyle geldi! heyecan ve merakla beklenen TOZKOPARAN İSKENDER SIR ÇOK YAKINDA TABİİ PLATFORMU VE BLOGDA SİZLERLE!

dün akşam itibariyle Tabii'nin ve Hayatımın Günlüğü'nün sosyal medya hesaplarından yeni sezon fragmanı paylaşıldı. İskender ve Tozkoparanları yeni, farklı ve uzay zaman kavramını sorgulatan maceraların beklediği Sır sezonunda ekibimiz bambaşka, izleyenleri hayrete düşürecek türden olaylar ve mücadelelerle karşılaşacak, bu kez macera çok farklı olacak!


her zaman olduğu gibi bölüm anlatımlarını sizlerle paylaşacağımız bu harika sezonun fragmanını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. yeni sezonun hem bizler, hem de diziyi platform üzerinde takip edecek dostlarımız için hayırlı olmasını diliyor, bölüm anlatımlarında buluşmak üzere diyoruz.

ÖNEMLİ NOT: Tabii platformu yeni yayın sezonu itibariyle ücretli hale gelecek, ücret ödemek istemeyen kullanıcılar platformu reklamlı olarak kullanmaya devam edecektir. Premium ücretli üyelik ayda 99 TL olarak fiyatlandırılacaktır. dizimizi platformda izlemek isteyen dostlara önemle duyurulur...



 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 18. Bölüm ( Bölüm 44 ) - Temrenli'nin Gururu Mavi Ay'a Emanet!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 13. Bölüm ( Bölüm 39 ) - Temrenli'de Büyük Patlama!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 5. Bölüm ( Bölüm 31 ) - Birliksiz "Dirlik" Olmaz...

Hayatımın Günlüğü - 1 ' den Muhteşem Geri Dönüş! Müthiş Dadı Tekrar Aramızda!