Ali Ayşe'yi Seviyor'un Diğer genç Aşıkları

Değerli Okurlarım Sevgili Takipçilerim;

Dün akşam 2.girişin sonunda not düştüğüm ve Özetlerde ( ve Bölümlerde ) bahsi geçmeyen Diğer karakterlerimiz ve benim açımdan  Aşk yaşamlarını anlatmaya Geldi sıra.

Kemal beylerin berber dükkanında çırak olarak çalışan Sedat,Dükkan komşularının kızı Nazlı'dan hoşlanıyor.bana sorarsanız Nazlı da Sedat'a karşı boş değil ama annesinin korkusundan duygularını belli edemiyor. (Anne de anne hani.bırakmıyor ki çocuklar aşklarını yaşasın?! İlk girişte Sedat'ı kaynar suyla haşladı kadın yahu!). Bu ikilinin durumunu bölüm geçtikçe anlayacağız.Ama şu kadarını söyleyebilirim, Adım gibi eminim Nazlı da Sedat'a karşı boş değil.ilk girişlerde bunu belli etmiyor.








Ali'lerin  Mahalleden komşuları, Ali'nin Kızkardeşi Ahu'nun yakın arkadaşı Gülnihal ise uzun zamandır hayatına bir erkek sokmamış. Ali'den hoşlanıyor.hatta platonik olarak aşık ama Ali'nin bundan hiç haberi olmamış. Ayşe ile karşılaşmalarından sonra Ali'yi kaptırmamak için uğraşsa da onun aşkı çoooooookkkk başka yerlerden. Ali'nin çocukluk arkadaşı Haluk İstanbul'a döndü. O da yalnız ve Aşkını arıyor.Gülnihal ile karşılaştıktan sonra onların arasında da tuhaf bir dostluk (Aşka gider diyebileceğimiz bir dostluk) başlayıveriyor.





Önümüzdeki Girişlerde Sıkı takipçisi olacağım diğer çiftler işte bunlar. Girişlerde onlarla ilgili olumlu-olumsuz herhangi bir olay olduğunda vakit yitirmeden sizlerle paylaşacağım

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

#BiziBirleştirenHikayeler: Tozkoparan İskender Gölge Bölüm 1 - Kahramanın Doğuşu...