Fırıldak Ailesi Final / Bölüm 13/12-Sağdan Dönsün Limonata

Sevgili Takipçilerim;

Nihayet Hayatımın Günlüğü'nde Fırıldak Ailesi'nin Muhteşem finalini Tamamlama Şerefine eriştik.Fırıldak Ailemiz,adlarına yakışır Şekilde Maceralarla dolu bir final ile Karşınızda:

Fırıldak Ailesi, Sabri'nin asker arkadaşının oğlunun Düğününe gitmek Üzere Adana'ya doğru Yola çıkarlar. Yolda hiç beklemedikleri bir anda ailenin belalısı Orhan İle karşılaşırlar. Düğüne gittiklerinde  Takı Merasimi esnasında Orhan'ın alkollü içki ve Garip ismi olan bir ot karıştırdığı Limonatadan Ailenin tüm fertlerine ikram eder. Fırıldaklar fırıl fırıl dönmeye dünden hazır. Hepsi zil zurna sarhoş olur ve Her zamanki gibi Tuhaf hareketler Yapmaya başlarlar.

Tüm bunlar Yaşanırken Düğünü Yapılan Çiftten Gelin tarafı kaçırılır ve bu iş Daha sonra ayrı ayrı yerlerde kendilerine gelen Fırıldakların üzerine yıkılır. Düğün Enkazının altında Kendine gelen Sabri ve Zeki Her ne kadar durumu anlatmaya çalışmışsalar da Bunu başaramazlar ve Gelin-Damadın babası ikilinin peşine düşer.

Düğün Yerinde Dürdane Hanımın da Başı belaya girmiştir. düğün esnasında Deyim yerindeyse bir adamın gözle tacizine maruz kalan Dürdane de Limonatanın verdiği uyuşukluk ve bilinç kaybıyla tacizcisine evlenme teklif eder. Durumu ciddiye Alan tacizci ise Dürdane,Afet ve Yıldız'ı kaçırmıştır...

Limonatayı içtikten sonra yaşanan olayların hiç birini hatırlamayan Fırıldaklar Önce Orhan'a, sonra birbirlerine söverler. bu Telaşenin ve kovlamacanın arasında ailemizi kurtaran yine o sarhoş pilot olacaktır. (Survivor Özel bölümünde Aileyi yarışma adasına götüren pilot hatırlarsınız) Helikopterine bağladığı mikrofonla Kendine polis süsü veren pilotumuz aileyi ve hikayeyi kurtarır....





SEVGİLİ OKUYUCULARIM KIYMETLİ TAKİPÇİLERİM;

SAĞLIK SORUNLARIM VE TEKNİK SEBEPLERDEN ÖTÜRÜ SİZLERDEN KISA BİR MÜSAADE İSTEDİĞİM HAYATIMIN GÜNLÜĞÜ KALDIĞI YERDEN HİKAYELERİNE DEVAM EDİYOR.
YENİ BAŞLAYAN HİKAYEMİZ "OSMANLI TOKADI"NIN İLK GİRİŞİ 18 MAYIS TARİHİNDE, DEVAM EDEN HİKAYEMİZ "KÖSTEBEKGİLLER"İN YENİ SEZONUNUN İLK BÖLÜMÜ YARIN SAAT 13.00'DA, BİR DİĞER DEVAM EDEN HİKAYEMİZ " HER ŞEY YOLUNDA MERKEZ"İN 6.GİRİŞİ İSE BU AKŞAM SAAT 22.45'DE HAYATIMIN GÜNLÜĞÜ'NDE YERİNİ ALACAKTIR.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---